Eten op school

Grote-Brogel

’s Middags kunnen de kinderen hun boterhammen opeten in de eetzaal.
Onder begeleiding zullen deze leerlingen naar de eetzaal gaan en dit in 2 groepen. Zij vertrekken pas nadat alle fietsers van de speelplaats zijn.

Ook voor de kleuters is er, voor ouders die dat wensen, de mogelijkheid om ’s middags op school te blijven. De kleuters eten onder begeleiding in de kleutereetzaal (gebouw PLONS).

Erpekom

De kinderen van Erpekom eten hun boterhammen op in het Erperheem.


Beurtenkaart of semesterkaart

In onze school betalen kinderen die blijven eten € 0,50/ middag. Een 20-beurtenkaart kan gekocht worden op het secretariaat. Een semesterkaart is ook mogelijk en wordt gefactureerd via de schoolfactuur.

Alle kinderen kunnen drank bekomen voor € 0.50/ flesje. Water is gratis.

Om organisatoriche redenen vragen we om zoveel als mogelijk de kinderen thuis te laten eten. Maar we begrijpen zeker dat dit voor sommigen onmogelijk is.

Thuis Eten & Middagtoezicht

Voor leerlingen die ’s middags naar huis gaan is er pas toezicht vanaf 12.55 uur. In Erpekom vanaf 13.05 uur. Stuur je kinderen dus niet voor deze tijd naar school.

Snoepgoed – Verjaardagen

Kauwgom en snoepgoed worden op school niet toegelaten. Een verjaardag op school wordt zeker niet vergeten. Maar ook dan wordt er geen snoepgoed uitgedeeld in de klas. Omdat het pijnlijk is voor een kind als het niet wordt uitgenodigd, delen we geen verjaardagskaartjes uit op school.